Remek megoldás mikor poharas krémet szeretnék készíteni de nincs kedvem piskótát sütni.
Az egyik pohár:
250 g mascarpone
200ml tejszín
2-3 ek gyümölcscukor
1 cs expressz zselatin
Gyülölcs: nálam erdei gyümölcs mix
A tejszínt elkezdjük felverni majd hozzáadjuk a gyümölcscukrot és kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a mascarponet és a expressz zselatint majd sima krémé keverjük. Poharat rétegezzük GLULU - Gluténmentes pékmanufaktúra piskóta tallér mascarpone krém erdei gyümölcs és így tovább.
A másik pohár:
2 ek felvert tejszínhab
1 tk kakaópor
ugyanúgy rétegezve sima felvert tejszínhab - glulu piskóta tallér - csokis tejszín
http://www.glulu.hu/termekeink/edes-aprosutemenyek/piskota-taller



Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése